Edellisestä kirjoituksestani taitaa olla yli vuosi aikaa. Sinä aikana on tapahtunut paljon ja lähiaikoina tullee tapahtumaan lisää. Suurimpana elämänmuutoksena on reilun kahden kuukauden ikäinen tytär, jonka kasvun seuraaminen on todella mielenkiintoista. Klisee siitä, että lasten mukana arvomaailma muuttuu, pitää kokemukseni perusteella täysin paikkansa. Synnytyksessä mukanaoleminen kannatti ehdottomasti, se oli tosiaankin ihmeellinen kokemus. Lisäksi ilokaasusta sai muutaman kerran puolen minuutin nousukännit :-)

Lisämuutoksia elämään on tulossa työrintamalla. Työpaikallani tehdään isoja rakenteellisia uudistuksia ja sen johdosta näyttäisi siltä, että paikkakunnan vaihto on edessä. Juuri nyt kun se  pienen vauvan myötä kaikkien huonoiten elämäntilanteeseen sopisi. Pieni lapsellinen toivo elää, ettei tarvitsisi muuttaa.

Treenaaminen jatkuu edelleen, viime viikolla tuli 8 (!) treeniä. Uutena ohjelmaan on tullut kahvakuulatreeni, jota tulee tehtyä 1-2 kertaa viikossa. Todella hyvää treeniä! Kädet täristen sieltä on saanut yleensä lähteä. Vuoden takainen ruokavalion muutos on pitänyt kutakuinkin paikkansa vaikka pientä lipsumista tietysti tapahtuu. Paino on pysynyt aika hyvon 82 kilon tuntumassa kun kuurilla tipahti noin 87 kilosta 80 kiloon.