Testitulokset saapuivat. Kyseessä oli siis pienimuotoinen lihaskuntotesti ja kestävyystesti 6*1000 metrin juoksutestinä nousevalla vauhdilla. Tonnin välein mitattiin maitohapot verestä.

Lihaskunnon osalta tilanne oli erinomainen, oli jopa parannusta jalkojen ja vatsan lihaksissa. Lievästi lihavaksi väitti painoindeksi taas :)

Kestävyyden osalta kriteeristö oli tiukentunut ja kalibrointi vaiheessa, joten tulokset olivat tiukkoja. Sain kestävyysarvioksi asteikolla 1-5: 4 - hyvä. Vertailun vuoksi todettakoon, että meillä työskentelevä 49 vuotias alle 3 tunnin maratoonari sai 5-... Ja vertailupohjana käytetään samanikäistä väestöä. Eli tuohon peilattuna 4:seen pitää olla todella tyytyväinen. Maksimitasolla (syke nousi parhaimmillaan 196 lyöntiin) kestävyys oli yllättävänkin hyvää ja maitohappojen sietokyky oli korkea. Tällä kunnollakin maratonin menisi kuulemma kirkkaasti alle 5 tunnin, joka on lohdullista kuulla. Siksi, että en ole pitkään aikaan harjoitellut pitkäkestoista suoritusta. Edelliseen testiin verrattuna kilometriajoista tippui parhaimmillaan 45 sekuntia. Tuloksista tuli hyvä mieli ja ne antaa intoa pitää kuntoa yllä.

Viime sunnuntaina oltiin pelaamassa ikämiessalibandya Oulussa saakka. Lieneekö mielenköyhyyttä vai mitä, kun pitää sunnuntaiaamuna klo 7 lähteä seitsemällä miehellä pelaamaan helevetin kauas kotoa. Lauantai olisiki ollut eri juttu, kun olisi voinut ottaa hieman keppanaa kotimatkalla. Eka pelissä tuli tukkaan 12-0. Toka sentään voitettiin 9-7, mainittakoon että 3. erän alussa oltiin 3-7 tappiolla. Molemmissa peleissä vastustajalla oli juoksuttaa kentälle yli kaksi kentällistä kun meitä oli tosiaan peräti seitsemän.

Viikko-ohjelma:

ma: naisten treenit = vapaa

ti: vapaailta

ke: puntti

to: vapaa RT

pe: lenkki tai puntti

la: salibandyturnaus oma

su: salibandyturnaus naiset