Viikon 37 ohjelma

ma salibandypeli

ti futispeli

ke puntti

to salibandytreenit

pe vapaa

la puntti

su juoksulenkki 60 min

Futiskausi saatiin onneksi tältä vuodelta päätökseen. Saaliina tavoiteltu lohkon kakkossija ettei tarvitse nousta vitosdivariin pitempien pelimatkojen pariin.

Nyt on kova mietintä mitä tekee oman salibandyn suhteen, pelatakko nelosdivaria vai siirtyäkö kokonaan ikämiestasolle. Molemmissa on puolensa; ikämiehissä leppoinen tunnelma ja osaavat pelimiehet, nelosdivarissa pelataan kuitenkin tosissaan ja sekin viehättää.

Syksystä tulee jälleen kiireinen; ensi viikonloppuna häät Helsingissä, sitten naisten Saba-turnaus, Jyväskylää, Lappiin menoa, vieraiden tuloa ym. Mutta sehän on vaan mukavaa.

Lauantaina ollaan menossa kaupunginteatteriin katsomaan jotain farssia. Perinteisesti ne on sellaisia väkisinnaurattajia, jotka sopii pikkujoulufiilikseen ja kevyeen nousukänniin. Toivotaan, että tällä kertaa saadaan nousukännifiilis ilman alkoholia...

Suomen maajoukkueen otteet laittoivat ohimosuomet pullottamaan eilen oikein kunnolla. Tai lähinnä niiden otteiden puuttuminen, ei jaksa edes kuvailla mikä pelissä mättää. Kyllä futismiestä uituttaa taas kun suomiurpojen lätkäkausi alkaa ja samalla NHL-tyyppinen hypetys lehdistössä.