En ole varmaan ainut, jota tämä vaalraha"kohu" alkaa jo tosissaan tympiä. Mitä tästä maailmasta tulisi jos joka asiasta pitäisi tehdä loputtoman tuntuinen jossitteluketju? Ja mitä tulee politiikasta ellei politiikan toimijoita rahoiteta? Ja kuvitteleeko joku, että joskus tulee maailma joka toimii täysin ilman oman edun tavoittelua? Lapsellista haihattelua sanon minä. Sen kyllä ymmärrän jos lahjonnasta tai päätöksiin vaikuttamisesta olisi jotain näyttöä mutta kun ei ole ja tuskin koskaan tuleekaan. Onhan tämä tukeminen kuitenkin aika kesyä täällä pikku-Suomessa. Veikkaan, että jossain Italiassa rattaita rasvataan hieman painokkaammilla keinoilla ja tulosodotuksilla kuin täällä perämetsissä. Tässä olisi oikeasti poliitikoilla tähdellisempääkin tekemistä kuin väistellä toimittajien typeriä kysymyksiä; lamaa pukkaa, työttömien määrä kasvaa, kansa ikääntyy, loputkin työpaikat karkaa muualle...

Ensimmäinen salibandyturnaus valmentajan roolissa on takana. Saldona avauspelistä lohduttoman tuntuinen 7-0 tappio. Vastustaja saa kaiken kunnian pelistä, olivat sen verran pidemmällä tässä pelissä. Tokassa pelissä olikin sitten puristusta eri tavalla heti alusta lähtien. Ekassa erässä 1-0 johtoon, mutta vastustaja rokotti tokassa erässä puolustuspään virheestä pelin 1-1 tilanteeseen. Onneksi karvauspeli onnistui ja siirryimme 2-1 johtoon, joka hienosti taistellen pidettiin loppuun saakka. Joukkueelle taistelusta isoo plussa.