Olen nyt ollut mukana seikkailijaJutan :D läskinpolttohaasteessa 2 1/2 viikkoa ja tulokset alkavat konkreettisesti näkymään. Vatsan seudulta on kummasti kadonnut viisi senttimetriä ympärysmittaa mutta puntarista ei ole kadonnut kuin reipas kolme kiloa. Homma on mennyt kuten uumoilin - eli paino ei hirveästi putoa mutta kroppa kiinteytyy ja muuttuu tiukemmaksi. Toki nyt on tullut treenattuakin entistä enemmän; kahden viikon saldo on yhteensä 12 treeniä.

Täytyy sanoa, että mitä pitemmälle tämä haaste etenee niin sitä paremmalle tuntuu. Mieliteotkin ovat pysyneet hyvin kurissa, ei edes viikonloppujen parin-kolmen bissen vastustaminen ole ollut ylivoimaista. Ehkä tällaiseen voisi tottua? Jotkut moittii kaikkia ruokia pahoiksi ja hommaa hankalaksi, mutta mielestäni tämä on ollut päinvastoin. Tätä on helppo noudattaa kun säännöt ovat selkeät! Ja elektroninen keittiövaaka helpottaa hommaa entisestään.

Ollaan loihdittu todella hyviä ruokia ja nyt niistä nauttiikin eri tavalla. Paljon on käytetty valkosipulia, chiliä ja inkivääriä maustamaan esim. kanaa. Nami nami! Ja viikonloppuinen lohkoperunoiden ja pippuripihvin yhdistelmä oli loistava ja ennenkaikkea terveellinen.